NHL Online Liga

NHL Online Liga

Pokles hernej morálky

27 Feb 2017

Aktuální cena NHL 17 v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, )

Tak po nejakom tom čase nám poklesla hracia morálka. Chápem že máme každý svoje súkromné záležitosti, ktoré majú samozrejme prednosť. Taktiež chápem že niekedy nie je nálada hrať práve hokej, a chcete si užiť voľno hraním nejakej inej hry.

No chcel by som vás poprosiť aby ste sa snažili dobehnúť svoje zápasy. Nadstavené sú tak, aby každý odohral 4 zápasy týždenne a myslím že by to nemal byť až taký problém. Ak je v lige niekto, kto nemôže momentálne dobehnúť svoje zápasy, poprosím aby sa mi ozval a vysvetlil mi čo sa deje.


Zbrzďovaním hry sa znechuťuje naša liga hráčom, ktorí sú aktívni, a to nechceme. Preto prosím berte ohľad na tých, ktorí majú záujem hrať.


Ak si dohadujete zápasy, prosím, snažte sa to robiť aj pol dňa dopredu, pretože nie každý je stále na tejto stránke. Jednoduchšie to majú tí, čo sú na facebooku v našej skupine venovanej práve HUT ligám. Ak ste na FB a nie ste v našej skupine, poproste o pridanie sa na nasledujúcom odkaze:


https://www.facebook.com/groups/


 


Tí čo FB nemáte, musíte sa s tým vysporiadať po svojom. Buď správami na Xboxoch, alebo sa posnažte si vymeniť nejaký kontakt (v dnešnom svete by nemal byť problém nejaký ten Viber, WhatsApp,...).


Na mobiloch s androidom existuje aplikácia s názvom Xbox. Ak vám nefungujú správy na xboxoch, mali by ísť aspoň tu.


Odkaz na appku Xbox:
https://play.google.com/store/apps/


 


Verím, že sa po slabšej aktivite opäť rozbehneme na správnu rýchlosť a dostane tento turnaj kvality aké si želáme.


 


Pekný deň


 


bobomrva / Dr Crash Razor

Komentáre: (1)

  1. Tomas71

    05:42 25.03.2017

    cau tak jak to tady bude hraje se dal nebo je konec